Pepp Case

Pepp Case


Ta del av vårt material


Välkommen att ta del av Depp & Pepps inspirationsmaterial för pedagoger.

Pepp Case innehåller läromedel, pyssel och hjälpmedel för barn och pedagoger inom förskolans och skolans värld utifrån Depp & Pepps koncept.


Genom nedanstående länkar kan ni själva ladda ner och skriva ut vårt material: 
Våra böcker


Bokserie i 15 delar

Beställ enkelt via vår hemsida.


En bokserie i kommande 15 delar som inspirerar till att prata om tankar och känslor från ett barns perspektiv. Depp & Pepp möter olika känslofigurer som behöver stöd med sina tankar & känslor och får hjälp att lära sig agera i olika situationer.


Depp & Pepps böcker vänder sig till barn mellan 4-9 år och passar för hela familjen med roliga illustrationer och pedagogiska lekar. Böckerna gynnar det goda samtalet mellan barn och vuxna och är ett bra verktyg i förskolans och skolans verksamhet för att stärka barns självmedkänsla och tillit till sin egen förmåga.


För varje såld bok går 10 kr till BRIS- Barnens Rätt I Samhället.


Lyssna via:


Världen Häxan Magi


I denna bok träffar vi den höjdrädda Häxan Magi som får modet till att pröva och öva, genom att säga den Magiska tankeformeln: Jag VILL - Jag KAN - Jag GÖR det!

Världen Maggan Magnet


I denna bok möter vi tankefåglarna Depp & Pepp och känslofiguren Maggan Magnet. Med sina olika strategier vill de hjälpa det lilla trollet att få rätt inställning, så hon kan  vara sin egen bästa vän.